<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    位于巴塞羅那的套臥空間建筑/ARQUITECTURA-G

    感謝來自ARQUITECTURA-G的分享

    設計師:ARQUITECTURA-G (Jonathan Arnabat, Jordi Ayala-Bril, Aitor Fuentes, Igor Urdampilleta)

    地址:西班牙 巴塞羅那

    翻新面積:120平方米

    設計日期:2014年

    建成日期:2015年

    成本:低成本

    平臺占地149平方米,具有典型的巴塞羅那的建筑風格,由建筑外延伸至街道,直至另一個內部院落內,在空間的末端設計了更多的建筑空間,一些較小的空間沿長長的走廊分布。

    The flat of 149 m2, had the typical layout of the Ensanche district in Barcelona, that extends from the fa?ade to the street to the other one of the interior courtyard, and comprised more spacious rooms at one end and a block of smaller ones distributed along a long corridor.

    在毗鄰廚房的房間中,我們發現了一個壁爐。

    As a peculiarity it could be highlighted the ?pre-existing fireplace that was found ?in an adjacent room to the kitchen.

    建筑的總體建筑理念則來源于我們的客戶,一個年輕的姑娘,希望多一些自然光的利用。

    The brief that we received from the client , a young girl, was to get fewer rooms and maximum usage of natural lighting.

    出于此點原因,我們盡可能將墻面與走廊的面積分隔開來,以獲取更多的自然光照,不同空間的功能作用相互結合起來。

    For this reason, the decision that was taken was to remove as much as possible the partition walls and the corridor distribution, so that a chained sequence of spaces with different usages could be generated.

    空間之間的限制主要是由路面的水平所決定的,在承重墻內嵌入似天花板的結構。

    The limit between these uses is determined by changes in the pavement level and in the false ceilings or apertures in the load- bearing walls.

    該建筑空間策略允許拓展出更多的空間,而無須擔心空間受限的問題。

    This strategy permits wide visual diagonals without losing the comfort of the well dimensioned spaces.

    入口處大廳及廚房位于空間的中心部。在拓展空間區域之前,兩個內部院落的窗戶,在此之前僅是作為簡單的結構構造,在拓展空間之后,我們為其修建了兩個新的外觀結構。

    The entrance hall and the kitchen are placed in the central core of the flat.. The windows of two of the interior courtyards, that before had a merely functional character, now configure two new interior fa?ades.

    最終呈現在大家面前的是,內部院落就位于起居室和餐廳內。

    At the end that looks to the inner courtyard are placed the living room and dining room.

    對于房間中原有的壁爐,我們對其進行了精心規劃,將其融入新的室內空間,成為空間的關鍵元素。

    this way it′s understood as a crucial interconnecting element.

    所有的臥室和浴室都修建在了房屋空間的另一端,面朝赫羅納街道。

    All ?the bedrooms and bathrooms are located at the other end, looking to Girona Street.

    考慮到客戶的特殊情況,現在兩個大型的空間,如果以后有必要,可將其分隔為四個獨立的空間。

    Due to the peculiar condition of the client, these ones are conceived as two large spaces that at a certain future moment ?can be divided into 4 individual spaces.

    該房屋最終建成后為,套臥配以浴室,客廳,主臥的面積幾乎占據了整個空間的絕大多數區域。

    So this zone of the house can be interpreted as a suite bedroom with a bathroom, a guest room and a complimentary bathroom, or a large principal bedroom??with a large bathroom.

    zh_CN簡體中文