<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    翻修公寓的典型——特拉維夫公寓

    當建筑師埃米爾和陳需要修繕他們的特拉維夫公寓時,他們招募了室內設計師 Lital 和 Ilana。

    位于1930的包豪斯建筑,97平方米的公寓坐落在城市的中心,可以從一個大陽臺觀察到美麗的城市全貌。

    When architects Amir Navon and Chen Navon needed some help renovating their Tel Aviv apartment, they enlisted the talents of interior designers Lital Ophir and Ilana Bronfen. Located in a 1930’s Bauhaus building, the 97 square meter apartment is located in the heart of the city with beautiful city views that can be observed from a large balcony.

    對于設計師來說,保持建筑經典細節的同時要創造現代外觀,是很重要的。他們使用精心挑選的材料,如卡雷拉大理石,安全的有線玻璃,鋼材和人字木地板。

    It was important to the designers to keep the classic details of the building’s past while creating a modern look. Using carefully selected materials, like Carrera marble, safety-wired glass, steel, and herringbone wood floors, they give nod to its classic charm.

    以前的裝修讓公寓感覺陰沉而封閉,沒有一個真正的風格。修繕以后,取而代之的是以白色、灰色、黑色為主調,配以藍色、綠色和銅色的點綴。

    Previous renovations left the apartment feeling dark and closed off, and with no real style. That was replaced with a mostly white, grey, and black color palette that was paired with moments of blue, green, and copper.

    他們把公寓的環境整個「打開」,創建了一個大型的公共居住空間,與陽臺平行。有了四個進入室外空間的接入點,日光會傾瀉在室內。

    They opened the apartment up and created a large communal living space that runs parallel to the balcony. With four access points to the outdoor space, daylight floods the interior now.

    一個大的綠色立方體被設計成廚房的存儲柜,它被放置為一個獨立的單位,給空間一種開放的感覺。廚房的雙向島位于中心,餐廳桌和客廳沙發也是如此,它們之間的走道可以到達陽臺或臥室。

    A large green cube was designed for the kitchen to provide storage and it was placed as a freestanding unit to give the space a feeling of openness. The kitchen’s two-way island rests in the center, as does the dining room table and living room sofa, creating walkways between each to reach the balcony or bedrooms.

    孩子們的房間可以容納兩個孩子和它的內置床。

    The kids’ room can accommodate two children with its built-in bed.

    攝影師:Gidon Levin

    攝影工作室:181-Arcitecture Photography

    Photos by Gidon Levin, 181-Arcitecture Photography.


    一起設計翻譯編輯

    未經允許請勿轉載

    有需要請聯系微信:hugo5217

    zh_CN簡體中文