<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    胡桃木的家/Richèl Lubbers Architecten

    感謝來自Richèl Lubbers Architecten的分享

    委托商:私人委托

    主建筑師:Richèl Lubbers,Marnix van der Meer

    建筑團隊:Dominique Vermeulen,Jasmijn,Rothuizen,Martijn Meenink

    建筑師:Richel Lubbers Architecten in,cooperation with Zecc Architecten

    建筑日期:2016年春

    完成日期:2016年 秋?

    攝影師:Stijn Poelstra (pavilion),Floriaan Willemse (converted house)

    該建筑項目正在辦理新的施工許可證:設計為工作室,同時要求配置一些基礎設施。

    A design puzzle within the new rules of license-free construction: a space as an atelier, but also usable as a care- and house studio.

    建筑結構進行了精確的測量設計,屋頂選用坡面結構。

    It delivers a precise calculated sculptural shape with jumps and sloping roof surfaces.

    墻面選用的是胡桃木,隱藏在老舊的谷倉之間。

    Central element in the map is an ancient monastery wall, which was hidden between ancient barns.

    回廊的墻壁占據了整個閣樓的空間,新舊之間,打造出建筑結構的層次感。

    The cloister wall now runs pontifically across the pavilion, thus rendering the new indoor and outdoor spaces historic layered.

    建筑項目不僅包含了新加入的結構,同時包含了整個完整的內部空間的修復。

    Not only the new pavilion, but also the complete internal renovation of the house was part of the project.

    房屋的主入口移到了新的建筑結構中。

    The main entrance of the house is been moved to the facade of the new?pavilion.

    舊房屋的走廊和樓梯已經拆除掉了,新的房屋建筑拓寬了廚房的面積。

    The old hallway and staircase situated in the old house has been lifted, which increased a more spacious kitchen.

    在整個建筑項目過程中,我們的客戶都特別強調了質量的重要性。

    During our project our client made some principle decisions, investing in quality rather than quantity.

    事無巨細,大到廚房,小到烤爐的設計都一一考慮在內。

    Not necessarily a large kitchen, but rather a special stove with attention to a wood-fired oven.

    爐子的余熱可以用來為淋浴提供熱水供應,同時也可以為整個房屋的下部供暖,提供地熱。

    Residual heat from this oven is used for the heating of shower water or underfloor heating.

    一臺先進的鍋爐是由不同的熱源供給的:CV鍋爐,太陽光,以及爐的余熱。

    A state-of-the-art boiler is thus fed from different heat sources: cv boiler, sun and residual heat from the oven.

    屋頂,墻面,樓層都做了一定的隔離作業,之后,我們將選用,太陽能電池板和太陽能集熱器對房屋的供熱方面進行進一步的改造。

    Roofs,walls and floors of the existing house were isolated and the house was further preserved by the addition of solar panels and solar collectors.

    zh_CN簡體中文