<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    裸露的住宅/mcarchitecturestudio

    裸露 依山而建

    房屋背依青山,面朝大海而建,線性比例協調,是不可多得的建筑藝術作品。

    Entrenched into the natural contours of the hills, sitting high and looking out over the ocean the house is a bold sculpture that balances the

    articulate features, linear proportions and soft curves to become an architectural art piece.

    房屋層次結構分明,棱角分明,與周圍的自然美景,陽光,海景搭配得相得益彰。

    The hierarchy of volumes creates a captivating built form that is angled and shaped to enhance the environmental elements, the sunlight and the

    ocean view.

    三卷的弧形墻,入口處的門設計為線性狀,同時還設計了車庫,打造出動感,柔和,垂直的感覺。采用暖雪松的材料,為每處建筑元素融入了柔和感。入口處的

    門設計高度合理,顯得格外引人注目。

    To celebrate the entrance to the house the three volumes of the curved wall, linear entrance door and horizontal garage are positioned to create a

    dynamic composition of soft, vertical and solid that engages and invites. The warm cedar materiality softens and relates each element. The entrance

    door striking height and formation creates an appealing and interesting art form in itself.

    從外面的街道看該座房屋,三組卷狀設計格外吸引人,中間部分的設計規模及高度,尤其突出了其力度。鉸接翼頂的屋頂設計,可使光透過玻璃照進室內。膠合板

    的吊頂,鋼制材料裸露在外,有效加強了內外的光照。

    The house from the street is again seen as three compelling volumes. The scale and height of the middle form gives prominence with its strong,

    dominant yet articulated winged roof that contrasts with the lightness of the floor to ceiling glazing. The plywood soffits and void lightens the form

    of the roof while the exposed steel grounds the volume and is revealed both on exterior and within the interior.

    房屋的內外部形成了有效的能量流通。隨著地面水平的不停變化,曲線與線性結構設計。環繞房屋,天花板所設計的高度也是值得玩味一番的。房屋夾層設計了

    一處空間,可在這里欣賞山的美景,房屋個角落的玻璃窗戶朝向庭院開放,這樣一來,房屋內外部的界限變得并不是很明顯。

    The exterior form performs with the interior to create an energetic flow. With the variations in ground levels, the curved vs. linear elements and the

    deviation of ceiling heights there continues to be a sense of surprise and points of interest while moving through the house. The mezzanine

    provides?a space to look out over the hills while the corner glazing opens out to the courtyard deck and blurs the line between interior and exterior.

    房屋的墻及屋頂的結構設計,采用的是絕緣板結構。打造出清新自然,舒適溫馨的起居環境。

    The structure of the walls and roof provides a sound thermal envelope with the use of structurally insulated panels. This creates a healthy, warm and

    energy efficient living environment.

    房屋設計了面朝西北的屋檐,玻璃窗戶位于其下,房屋冬暖夏涼,地板采用的是拋光混凝土,作為調節室內溫度的重要部分,冬季的夜晚可散熱,夏天可吸收

    熱量。

    The glass frontage is covered by a big eave facing north-north west, designed to allow the winter sun to warm the polished concrete floor whilst

    blocking it in summer; this way the floor will act as a thermal mass balancing the inside temperature, releasing heat in the winter evenings and

    capturing it during summer days.

    zh_CN簡體中文