<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    給房屋加點“顏料” APARTAMENTO AML/David Ito Arquitetura

    住宅 室內設計

    感謝來自David Ito Arquitetura的分享

    建筑面積:260平方米

    地址:巴西? Brooklin, S?o Paulo

    建筑日期:2018年

    建筑設計:David Ito Arquitetura

    建筑團隊:David Ito, Martin Naf, Victor Hertel, Lucas Anghinoni, Victória Calil, Natasha Tavolaro.

    電子郵箱:contato@davidito.com.br?

    供應商:AR Marcenaria, Alexandre Mancini, Brasil Imperial, Cia de Ilumina?.o, Micasa,?Cremme, Dpot, Galeria Papel Assinado.?

    攝影師:Pedro Kok

    Surface area: 260m2

    Location: Brooklin, S?o Paulo -Brazil

    Year: 2018

    Designed by: David Ito Arquitetura

    Team: David Ito, Martin Naf, Victor Hertel, Lucas Anghinoni, Victória Calil, Natasha Tavolaro.

    Email: contato@davidito.com.br

    Suppliers : AR Marcenaria, Alexandre Mancini, Brasil Imperial, Cia de Ilumina?.o, Micasa, Cremme, Dpot, Galeria Papel Assinado.

    Photography: Pedro Kok

    屋主要求房屋的照明要足夠好,整體偏素雅,依此目的,我們將建筑項目的重點放在,打造最自然的光照和大型空間設計上。

    Meeting the residents’ desire to obtain large spaces in a light atmosphere, using delicate colors, this project seeks to value two important characteristics of the apartment: its great natural light and its large social area.

    餐廳,起居室和客廳為單獨的建筑空間,并最終將其與廚房和露臺相連接。12米長的斷裂紋板材作為整個公共區域的背景。

    The dining, living and television rooms are arranged in a single environment that is integrated to the gourmet terrace and kitchen. The 12 meter long ripped panel acts as a backdrop for all the social area.

    各房屋建筑空間的門也巧妙得隱藏在其內,與餐廳,廚房相連接,選用與墻面相同的板材,仿佛渾然一體,更好得拓展了空間面積。

    The hinged doors are camouflaged in the same panel, connecting the kitchen, the dining room and the door that gives access to the intimate area of the apartment, sheltering the entire wooden-clad entrance hall.

    白色墻面,白色斷裂紋板材,金屬框架,陶質涂料,窗簾和與之配套的家具,將自然光的利用率達到最大化,殼允許自然光幾乎全部反射入室內空間。

    The predominance of white walls, slatted panel, metal shelves, ceramics, corian countertops, curtains and the furniture, favored the optimal distribution of natural light, allowing the artificial lighting to be practically all indirect.

    白色的墻面紋理,所有的木質板材,可以打造出理想的素雅感的房屋建筑空間。

    The white surfaces are differentiated by their textures and reflections, and together with all the wood used, they form the ideal base to receive the desired colours.

    這樣的設計方式,更加得整體化,無須設計臥室和其他空間的天花板,整體空間顯得素雅簡單。打造整潔的建筑空間氛圍,需要更高層次的天花板,沒有光點擾亂視野。

    The way the lighting was designed enabled the absence of ceiling plaster in the rooms and bedrooms. Providing clear environments that have a higher ceiling and no points of light that pollute visually.

    可以選擇使用傳統的建筑元素,打造多彩的房屋建筑空間。想要打造多彩素雅的建筑空間,瓷磚和陶瓷品是不錯的選擇,該建筑項目中就選用了Alexandre Mancini的藝術制品。

    The colourful environment in the apartment enhances the national culture, using traditional elements such as the tile and the ceramic panel signed by the artist Alexandre Mancini.

    家具和綠色植物,與建筑的整體色彩達到和諧的統一感。

    The furniture and the vegetation are in perfect harmony with the colours used.

    公共區域也可以設計得溫馨舒適,在整體素雅中點綴一些別樣的色彩,就可以達到很好的效果,碗柜,櫥柜可以選擇亮一點的建筑色彩,既不會顯得突兀,又可以打造出溫馨舒適感。

    The identity of the social area permeates the intimate wing, emphasizing the furniture for underwear in the closet, which has small colourful pivot doors alluding to the magic cube.

    家具的設計,餐桌的選擇,則更偏向當代化一些。

    The design of this furniture, as well as the dining table, carries the signature of the office.

    MORE:?David Ito Arquitetura

    zh_CN簡體中文