<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    巧克力店bean to bar/Studio Toggle

    商業空間 零售店

    時間:2018年

    地點:SALMIYA,科威特

    團隊:Hend Almatrouk, Gijo Paul George, Ghanem Younes, Pedro Varela

    制造:Smart Materials, Kuwait

    攝影師:Gijo Paul George. Instagram

    TIME:2018

    LOCATIOM: SALMIYA, KUWAIT CITY

    TEAM: Hend Almatrouk, Gijo Paul George, Ghanem Younes, Pedro Varela

    FABRICATION: Smart Materials, Kuwait

    PHOTOGRAPHY CREDITS: Gijo Paul George. Instagram

    Studio Toggle是由年輕的Kuwaiti chocolatier設計的,Bean2Bar在Arjan廣場設計了他們的第一家時裝店,這是一個流行的F&B概念,位于科威特的Salmiya。

    Studio Toggle was commissioned by the young Kuwaiti chocolatier, Bean2Bar to design their debut boutique in Arjan Square, a trendy F&B concept in Salmiya, Kuwait.

    33平方米的空間,狹窄的店鋪通道,對建筑師來說是一個巨大的挑戰,他們希望創造一個明亮和通風的氛圍,擁有充足的存儲空間和靈活性。

    The 33m2 space with a narrow frontage posed a significant challenge for the architects who desired to create a bright and airy atmosphere with plenty of storage space and flexibility.

    建筑師們給出了一個簡單的解決方案:設計以細長的拱頂為特色,沿著商店橫向伸展開,變成了一個光滑的外表。這就消除了對傳統天花板的需求,創造了一個更廣闊的空間。

    The architects devised a simple solution that featured a slender, cellular waffle vault along the longitudinal axis of the store that morphed into a sleek secondary enclosure. This eliminated the need for a conventional ceiling and created an illusion of a greater expanse.

    拱頂的格子尺寸用來自巧克力制造商使用的巧克力模塊化作為包裝。網狀單元格組成的拱頂可被當作一個模擬屏幕,單元格則成為一個個像素。通過不同的包裝組合或更改單個巧克力包裝的顏色,這個模擬屏幕可以用來展示信息或組成不同的圖形。這讓商店具有改變其環境的可行性,用一種非常簡單而直觀的方式來適應不用場合的需求。

    The dimensions of the cells of the vault was based on the modular packaging unit used by the chocolatier and this led to new synergies like re-imagining the vault with its cellular modularity as an analogue screen with the cells doubling up as pixels. Messages or patterns could be displayed on it as required by using a combination of empty cells or by changing the colors of the packaging unit. This opens up possibilities for the store to change its ambience in a very easy and intuitive way to suit various occasions.

    該拱頂是一個嵌入式網格系統,由參數化設計生成,以優化的數字技術制作。這提高了建筑的易用性;減少材料損耗,并產生一個非常精確的自支撐鋼結構。使用算法生成的鋼制吊燈打破拱頂的對稱性。吊燈與拱頂幾乎形成了一種共生的關系。

    The vault was parametrically generated and optimized for digital fabrication as a slot-in waffle system. This enhanced the ease of construction; cut down material wastage and resulted in a very precise self-supported steel structure. The symmetry of the vault is broken and emphasized at the same time by employing an algorithmically generated steel chandelier, which almost has a parasitic relationship with the vault.

    建筑師將這些對比強烈的元素并列在一起,創造出了精致的外觀,同時最大限度地提高了空間的效率和亮度。銀石灰華作為地板材料,并用作內嵌式冷藏柜的表面材料。這使得整體環境呈現出溫暖的格調和平衡的氛圍。

    By juxtaposing these strongly opposing elements, the architects created a refined industrial look for the boutique while maximizing the efficiency and the lightless of the space. Vein-cut silver travertine was chosen as flooring and also to clad the built in refrigerated counters. This added a warm undertone and balanced the overall ambience.

    網狀拱頂與數字化設計的吊燈配合創造出精致的工業形象,同時最大限度地提高了空間的效率和亮度。

    Bean2Bar was a successful implementation of generative processes not just as a design tool but also to aid in the digital fabrication and optimization workflow, which was essential to the completion of this boutique.

    zh_CN簡體中文