<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    BRIGHTON RESIDENCE II丨TECTURE & STUDIO TATE

    受客戶對在布萊頓郊區街道中脫穎而出的特色住宅的渴望的驅使,Studio Tate和Tecture共同構思了一個功能兼備的家庭住宅。在確定了墨爾本灣畔美學在很大程度上是傳統和保守之后,Tecture設想了一種大膽而質感十足的外部結構,用木材,磚塊和玻璃將其生動起來。

    Studio Tate的內飾以簡單而有效的形式找到靈感,使實用主義與個性相平衡,其內飾若有所思地呼應外部,在內部和外部建立了緊密的聯系。外部磚砌在客廳壁爐中鏡像,要求使用相同的材??料,而其他建筑飾面(如紋理墻磚和圖形水磨石)則增強了和諧感。

    該家庭住宅包括三間臥室,一間私人賓客套房,兩個起居區,家庭倫普斯室,書房,戶外餐廳,泳池和泳池房。鋼結構的帶凹槽玻璃門將兩個相鄰的起居室隔開,這是對傳統玻璃內部通道的現代詮釋。次要空間中的下沉式休息室激發了親密感,海軍地毯,柔和的灰色油漆,大膽的家具和藝術品營造出地下繭。

    在附近,開放式廚房以重新構造的石頭制成的大島凳固定。纖細的吊墜可平衡頭頂上方的空間,巧妙地增強了直線線條和由定制細木工和木地板建立的約束力。寬敞的玻璃窗和策略性放置的大窗戶使開闊的起居室,餐廳和廚房充滿了廣闊的光線。天窗和就餐區上方的巨大空隙增強了與元素的聯系。

    住宅通過受控的建筑方法統一起來,而Tecture在各種砌磚技術的相互作用和表達方式中進一步進行了探索。將沿海物質與磚塊的城市本質融合在一起的想法成為一種設計思想,在圖案和重復方面得以展示。浴室也展現出幾何形狀,墻壁被重復的瓷磚網格覆蓋。

     

    Driven by the client’s desire for a characterful home that stands out amongst the suburban streets of Brighton, Studio Tate and Tecture came together to conceive a family home of both function and flair. Having identified Melbourne’s bayside aesthetic as largely traditional and conservative, Tecture imagined a bold and textured external structure brought to life with timber, brick and glass.

    Finding inspiration in simple yet effective forms that balance pragmatism with personality, Studio Tate’s interior thoughtfully echoes the exterior, creating cohesive connection inside and out. The exterior brickwork is mirrored in the living room hearth, calling on the same material, while additional architectural finishes such as textured wall tiles and graphic terrazzo enhance the sense of harmony.

    The family home comprises three bedrooms, a private guest suite, dual living zones, family rumpus, study, outdoor dining, pool and pool house. Steel-framed fluted glass doors separate the two adjacent living spaces, a contemporary interpretation of traditional glazed internal passages. A sunken lounge in the secondary space encourages intimacy, with navy carpet, soft grey paint, bold furniture and artwork creating a subterranean cocoon.

    Nearby, the open plan kitchen is anchored by a large island bench made of reconstituted stone. A slimline pendant balances overhead, subtly reinforcing the straight lines and restraint established by custom joinery and timber flooring. Expansive glazing and large, strategically placed windows fill the open plan living, dining and kitchen with vast swathes of light. Skylights and an immense void above the dining area enhance a connection to the elements.

    The home is unified by a controlled architectural approach, further explored by Tecture in the interplay and expression of various bricklaying techniques. The idea of merging coastal materiality with the urban nature of bricks became a design ideology, showcased in pattern and repetition. The bathrooms too showcase geometry, with walls clad by a repetitive tiled grid.

    Source:?https://www.yellowtrace.com.au/brighton-residence-ii-melbourne-tecture-studio-tate-australian-arcitecture/

    zh_CN簡體中文