<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    大跨度房屋建筑/Hype設計工作室

    建筑設計 住宅 豪宅

    感謝來自Hype設計工作室的分享

    建筑項目名稱:大跨度房屋建筑

    建筑公司:Hype設計工作室

    首席建筑師:Fernando Balvedi

    地址:卡瓦爾哈達? ? ?阿雷格里港/斯普斯卡共和國

    建筑完成日期:2017年

    建筑總面積(平方米或平方英尺):2000平方米/21500 平方英尺

    攝影師:Marcelo Donadussi?

    建筑團隊:Fernando Balvedi, Jean Grivot, Maurício Santos, Luísa Konzen, Naiara Forneck, Luis Bonilla, Bruno Carvalho.

    結構工程師:Constsul Engenharia

    電氣和管道工程師:Filippon Engenharia

    采暖通風與空調:Sistema Engenharia

    燈具設計:Sandra Thomé Luminoténica

    景觀設計:Karol Gehlen

    Project name: Casa Jardim do Sol (Jardim do Sol House)

    Architecture Firm: Hype Studio

    Website: http://www.hypestudio.com.br

    Contact e-mail: fernando@hypestudio.com.br

    Lead Architect: Fernando Balvedi

    Project location: Av. Cavalhada 5205, Porto Alegre/RS

    https://goo.gl/maps/MdQpC22VzMB2

    Completion Year: 2017

    Gross Built Area (square meters or square foot): 2.000 m2 / 21,500 sq ft

    Photo credits: Marcelo Donadussi

    Photographer’s website: http://www.mdonadussi.com.br/#arquitetura

    Architecture Team: Fernando Balvedi, Jean Grivot, Maurício Santos, Luísa Konzen, Naiara Forneck, Luis Bonilla, Bruno Carvalho.

    Structural Engineer: Constsul Engenharia

    Electrical and Plumbing Engineer: Filippon Engenharia

    HVAC: Sistema Engenharia

    Lighting Design: Sandra Thomé Luminoténica

    Landscape Design: Karol Gehlen

    房屋建筑位于巴西南部城市–Porto Alegre,屬于高端社區。

    House located in a high-end gated community in the southern district of Porto Alegre, Brazil.

    房屋的主人是一家四口,房屋建筑共三層,主人很喜歡結交朋友,喜歡舉辦各種的聚會。

    The program is divided in three floors for a couple with two children who enjoy having friends over for parties and celebrations.

    地下層為科技空間,停放了40輛車–實際上,這里是主人的私人車收藏空間。

    The underground level has technical rooms, staff rooms and parking for 40 cars – in fact, it’s a small museum for the owner’s antique car collection.

    地面一層為一個大型的開放式空間,這里修建了起居室,餐廳,家庭式辦公空間,家庭影院和廚房。

    The ground floor has a huge open space with living and dining rooms, a home office, a home theater and the kitchen.

    建筑項目選用了大型的滑動門,可將家庭影院和廚房隱藏或是完全向起居室區域開放。

    Large sliding doors make it possible to hide or completely open the home theater and the kitchen to the living room.

    一座獨立的建筑,可用于家庭娛樂,也可以舉辦私人聚會。建筑的二層有4個套房臥室。

    A separate building houses a space for entertainment and parties. The second floor has four en-suite bedrooms.

    建筑設計選用了兩個大型的混凝土幕墻,保護屋主的隱私–娛樂區域空間選用的是相同的建筑結構。

    The design uses two huge concrete walls on the sides to block the neighbors’ views to the house, granting privacy – same strategy used with for locating the entertainment space in the back of the site.

    建筑南側安裝了兩倍高的玻璃,這樣一來,起居室可以觀賞到美麗的瓜伊巴湖景色。

    The southern fa?ade has double height glass windows, allowing the entire living room to enjoy beautiful views of Lake Guaíba.

    建筑北側的設計,可遮擋陽光直射–這也是為什么四個臥室要朝北設計。

    The northern fa?ade has shadings and cantilevers that allow the control of direct sunlight – reason why all four bedrooms face the north.

    房屋屋頂區域,鋼質的網格狀覆蓋了內部院落,在無形中拓展了房屋空間面積。

    In the roof, a steel grid extends above the inner yard, creating the feeling that the house extends itself, mixing outdoor and indoor spaces.

    地下一層的設計像是一個大型的混凝土盒子,保證了足夠的跨度。

    The underground level is a concrete box built with a ribbed slab roof that allows large spans.

    玻璃材質允許自然光進入–同時內部庭院景色也可以映照其內。房屋的結構選用的是鋼質的細網,允許大的跨度設計。

    A reflecting pool with a glass bottom allows natural light in – as well as views from the inner yard. The house structure is made of steel with slender pillars, also allowing large free spans.

    整個房屋建筑允許存在 190X190厘米尺度的設計,在整個房屋的空間中都可以清楚得看到這個大型的細絲鋼網。

    The entire project follows a 190×190 cm grid that is clearly visible in the roof structure throughout the house.

    MORE:?Hype設計工作室

    zh_CN簡體中文