<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    湖北·武漢·保利國際廣場丨眾舍設計

    常規辦公空間的性質通常被隔間式工位的環境所扭曲,一味追求成本面積而忽略了品牌展示價值本身。對于在缺乏人性化的辦公場所試圖尋求高效工作效益以及舒適氛圍,在眾舍設計看來本身就是矛盾的。

    The nature of conventional office space is often distorted by the environment of the booth type, blindly pursuing cost area and ignoring the brand display value itself.Designers are contradicting themselves when trying to find efficient work efficiency and a comfortable atmosphere in a non-human office.

    為探索生態性的辦公空間,團隊一直試圖尋找暗藏其中的設計邏輯,我們的設計希望解決甲方的實際問題,幫助他們體現品牌商業價值的同時提升空間使用率,避免追求浮夸的極端形式,為了設計而設計。

    In order to explore the ecological office space, the team has been trying to find the hidden design logic. Our design hopes to solve the actual problems of Party A, help them to reflect the commercial value of the brand, and at the same time increase the space utilization rate. Design for design.

    藉由這個項目,團隊想要在一種更簡約的秩序中,尋找多樣的層次,使物質與感官彼此呼應產生共鳴。通過不同材料的組合,銜接、塑造整體空間,運用材料質感與構建工藝描述物質與意識之間的張力平衡。

    With this project, the team wants to find a variety of levels in a more concise order so that the material and the senses resonate with each other. Through the combination of different materials, connect and shape the overall space, and use the texture of materials and construction techniques to describe the tension balance between matter and consciousness.

    在設計過程中通過劃分功能臺面兩端最適宜的尺度來平衡辦公區與休憩區所產生的過大的距離感和有效的親和力。家具的尺度變化在寬度與高度上均依照符合亞洲人的人體工學尺度,讓使用者在介入過程中因為細節的舒適度而感受到空間為品牌帶來的認同感。

    In the design process, the most suitable scales at both ends of the functional countertop are divided to balance the excessive distance and effective affinity produced by the office area and the rest area. The changes in the dimensions of the furniture are in accordance with Asian ergonomic dimensions in terms of width and height, allowing users to feel the identity of the space for the brand during the intervention process due to the comfort of the details.

    天花造型在裝飾作用以外必須承載各類功能性建筑構件,將天花以體塊的方式去整合所有設備,滿足功能需求的同時提高空間整體通透度。通過實驗,設計師自行優化吸音棉飾面材料,并加工成曲線型作為構件的表皮,內部支撐構件為工廠預制異形鋼架,大大縮短的裝配的周期,并且在形式上最大化的滿足設計需求的“柔韌”空間。

    The ceiling shape must carry various functional building components in addition to the decorative effect. It integrates all equipment in a block manner to meet the functional requirements and improve the overall transparency of the space. Through experiments, the designer optimized the sound-absorbing cotton facing material by himself, and processed it into a curved surface as the skin of the component. The internal supporting component is a factory-made prefabricated steel frame, which greatly shortens the assembly cycle and maximizes the design requirements in form. “Flexible” space.

    以橫豎線條為主要構成的簡約空間中略帶一絲“俏皮”氣質,這種簡約是對‘功能’的基本訴求。而“流動”色彩的加入則構成了POLY VOLY品牌想要傳達的年輕、活力氣質。

    There is a hint of “playful” temperament in the simple space with horizontal and vertical lines as the main component. This simplicity is the basic demand for ‘function’. The addition of “flowing” colors constitutes the youthful and dynamic temperament that POLY VOLY brand wants to convey.

    針對趨于年輕、個性員工的性別與年齡分析,對色調的控制也必須傾向于輕成熟的中灰度?;谵k公空間需要的多形態及場景組合,獨處與討論,安靜與喧鬧,堅硬與柔軟,設計師希望在矛盾中尋求統一。整體空間在材料使用上較為克制,每一種材料背后都希望指向一種獨特的空間關系和與之對應的美學構筑。

    For the analysis of the gender and age of younger and more individual employees, the control of hue must also lean towards the light and mature medium gray. Based on the multiple forms and scene combinations required by the office space, being alone and discussing, quiet and noisy, hard and soft, the designer hopes to find unity in the contradiction. The overall space is more restrained in the use of materials. Behind each material, we hope to point to a unique spatial relationship and the corresponding aesthetic construction.

     

    項目信息 \?Project Information

    項目地址:?湖北·武漢·保利國際廣場?\?Location:?Hubei,Wuhan,Poly International Plaza

    項目完成時間:?2019年09月 \?Project Complete:?2019.09

    項目甲方:保利·沃利 \?Project?Owner:POLY VOLY

    設計團隊: 眾舍設計?\?Design Team:?ZSD

    參與設計:?王輝、戴奇偉、李偉軍、賴倩、劉青?\ Design participation:?Hui Wang、Qiwei Dai、Weijun Li、Qian Lai、 Qing Liu

    施工團隊:壹辰裝飾設計工程?\?Construction team:YiChen decoration design

    燈光設計:cgd \?Lighting Design:CGD

    建筑面積:?500平米? \?Area: 500 sqm

    攝影:?形在建筑空間攝影?\?Photographer:?HereSpace

    zh_CN簡體中文