<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    ILERNA ONLINE 辦公空間設計/Alfred García Gotós

    室內設計 辦公室

    地址:西班牙/加泰羅尼亞/列伊達

    建筑工作室:Alfred García Gotós/Plaza Sant Joan 16, 4p/25007 Lleida

    攝影師:Fernando Alda

    Location: Lleida/Catalunya/Spain.

    Studio: Alfred García Gotós

    Plaza Sant Joan 16, 4p

    25007 Lleida

    Photographer: Fernando Alda

    該建筑項目的前身為建于20世紀中期的舊軍事基地,共有三層區域空間,及占地600平方米的其他建筑區域,建筑結構的設計規劃賦有軍事基地特色。

    The project consisted in the renovation of old military headquarters built in the middle of the 20th century in Turo de Gardeny in Lleida, the area to be worked on consisted in three floors with some 600 m2 floor, with a clear rationalistic disposition of pillars and structure related to the military period.

    現將其打造為全新的建筑理念建筑,為ILERNA ONLINE打造出全新的,專業運作辦公空間。

    The project consisted in the preparation and creation of a new corporate image, in relation to the interior space, in order to be able to provide a location for ILERNA ONLINE professional training offices.

    在建筑規劃起初,我們決定保留一些軍事基地中原始的裝置設備。

    From the start of the project we decided to leave certain features as the scars of the original military building.

    原有的樓梯井高度,鋼筋混凝土樓板只保留了一些必要的部分。

    Stairwell heights or reinforced concrete floors, the little that remained after partial work had taken place.

    我們首先從三種特殊的建筑材料開始整個項目–白色的木質材料,木質天花板和灰色的瓷磚。

    We therefore, started with the combination of three unique materials, white wood, wood for ceilings and grey floor tiles.

    我們采用3X3規格的木板條,可保證覆蓋整個區域,及西側和南側的區域面積,照明可覆蓋幾乎整個建筑區域,包括辦公區域和中央走廊區,打造不同的光影效果。

    We used 3×3 white slats, which embraced the whole area and illuminated spaces both on the west and south side, which bathed the offices and central corridors in light, plus created different textures of changing shadows.

    白色木板區域與兩處重要區域相結合,一處為運動器材區域,另一處的風格,與此處風格截然不同,每層樓層的設計風格相似,共同構成了建筑項目的本體。

    This white connection resolved two important aspects of the project, one the acoustics in the areas of movement, and two, it unified and gave us contrasting rhythms and readings on each floor, while replicating the areas concerned with similar levels on each floor and throughout the project itself.

    我們決定保留下樓梯井區域,這樣一來,在整體高度上可減少4.5米,將其隱藏在照明裝置之后,有助于樓梯區域面積的劃分,同時可以有效降低天花板所占區域的比例。

    We decided to leave the stairwell perimeter floors exposed, to save the 4.50 m in height and hide the zenithal lighting, and therefore, help the volume of the stairs distribution area stand out, and at the same time lowered the ceilings for increased proportional.

    公共區域及其他區域部分選用的是,達到視覺和聲學舒適感,環繞2.5的聲學效果,避免了純粹辦公材料的使用,更偏向一些本地的材料使用,尋找一些更加舒適的建筑材料,打造出溫暖舒適的辦公環境。

    visual and acoustic comfort with 2.50 in common areas and circulation areas, avoiding purely office type materials and preferring domestic ones, as well as looking for a dialogue between more friendly materials, and the transfer of increased friendliness, comfort and visual warmth to the workplace.

    我們希望打造出最大程度的視覺深度感,而不僅僅局限于樓層的透視圖,但同時我們保留下了原始的建筑結構,采用玻璃材質, 從本質上為區域提供了視覺深度感,而不僅僅是將其轉換為簡單的封閉式的工作空間。

    When it came to the distribution of space we also wanted to provide the maximum visual depth to all floors, and not constrain the perspectives of these floors, but to also be able to understand the dimensional volume of the original building using the glass spaces strategically located, in essence providing the area with visual depth and not converting it into simple airtight work spaces.

    選用不同質地的材料來改造內部空間,同時保持建筑的簡單性。

    To transfer a domestic project in textures and in simplicity of forms, while working as simply as possible.

    MORE:?Alfred García Gotós

    zh_CN簡體中文