<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    相逢在林海云巔/Kumar La Noce

    住宅 室內設計

    建筑項目名稱:相逢在林海云巔

    建筑公司:Kumar La Noce

    地址:印度? 喀拉拉邦? ?Thekkady

    完成日期:2017年

    建筑總面積(平方米或平方英尺):500平方米

    首席建筑師:Bhavana Kumar, Nicola La Noce

    建筑結構顧問:Manjunath & Co

    建筑景觀設計顧問:Earthline

    照片:Vivek Muthuramalingam?, Kumar La Noce, Salim Pushpanath?

    Project name: Cardamom Club

    Architect’s Firm: Kumar La Noce

    Project location: Thekkady, Kerala, India

    Completion Year: 2017

    Gross Built Area (square meters or square foot): 500 sqm

    Lead Architects:? Bhavana Kumar, Nicola La Noce

    Structural Consultant : Manjunath & Co

    Landscape Consultant : Earthline Consultants

    Photo credits: Vivek Muthuramalingam , Kumar La Noce, Salim Pushpanath

    該建筑周圍種植了大量的豆蔻類的,多年生草本植物,地形比較陡峭,位于喀拉拉邦,Thekkady地區,一系列的木質空間,棲息在綠色植被的海洋。

    Set a midst expansive Cardamom plantations on steep terrain area in Thekkady, Kerala, a set of cabins have been designed to nestle within a sea of green.

    該建筑項目將作為小型的度假區,項目包含了五個獨立的小木屋,一個戶外泳池,配有相鄰的階梯式板,一處水療館,劃分為三個相互關聯的空間結構,全部設計為高處架空。

    Responding to a brief for a boutique resort, the project includes five independent cabins, an outdoor pool with adjacent stepped decks and a spa block divided into three interconnected volumes all raised on stilts.

    占地40平方米的木屋,地板直至木質天花板選用的是開放式的結構,在確保隱私性的同時,周邊的景色一覽無余。

    The 40 sq.m cabins feature floor to ceiling wood framed openings that are composed and designed to enhance the impact of the dramatic views while ensuring privacy between the units.

    木屋的結構為拓展式,增強了其與周邊結構的連通。

    The cabins open out to generous decks to embrace and experience the feeling of belonging to the surrounding plantation.

    為了不影響周邊的自然景色,建筑結構選擇盡可能得輕質,構架盡可能得精致優美。

    The structures are envisioned as light and elegant floating volumes in order not to disturb the natural harmony.

    其結構是豐富的紅色硬質木材,從可持續管理的種植園中獲得。

    They are crafted primarily out of rich reddish hardwood sourced from sustainably managed plantations.

    建筑設計靈感源于當地一些古色古香的店鋪,及其結構,并加以運用于當地的植被自然景觀中,玻璃框架和簡單的木質家具。

    Inspiration comes from quaint shops and structures dotting the plantation landscape surrounding the property, which feature framed glass enclosures and simple wooden furnishing.

    內部的空間比較小,其設計主要集中于屋內的擺設。

    The interiors are minimal and yet sophisticated, keeping the focus on the dramatic setting.

    手工柚木和藤條的家具,米色的紙質燈飾,與地板表面相呼應。

    Hand crafted teak wood and rattan furniture and rice paper light fixtures complement the rich wood panelled surfaces.

    浴室套間設計得比較緊湊,結構較簡單一些,選用的是當地的黑色花崗巖,洗浴的區域選用的是玻璃框架,可看到室外的自然景色。

    The ensuite bathroom is compact and raw, with locally sourced black granite counters and a shower area featuring a ‘porthole’ window framing the views beyond.

    整體建筑設計,低調,奢華,優雅,將各元素之間平衡得恰到好處。

    The overall design has been an exercise in balancing luxury and elegance with quietness and restraint.

    MORE:?Kumar La Noce

    zh_CN簡體中文