<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    ?融創·云璽灣體驗中心丨深圳市零次方空間設計有限公司?

    呼吸 · 通透

    《老子》有言:上善若水,水善利萬物而不爭,處眾人之所惡,故幾于道。在每一個中國人心中都有一汪清泉,展示中心運用沉浸式體驗,在空間里創造了一片水波盈盈,水紋隨著指尖蕩漾出動人的漣漪,將賓客體驗升華為一場全沉浸式的感官盛宴。

    “Lao Tzu” has a saying: if good is good, water is good and everything is good, without contention. In the hearts of every Chinese, there is Wang Qingquan. The exhibition center uses an immersive experience to create a wave of water in the space. The water ripples ripple with the fingertips, elevating the guest experience into a fully immersive experience. A feast for the senses.

    融創·云璽灣位于東莞沙田,一座大灣區中心城市,厚重的歷史與現代時尚并存。在設計的過程中,為了匹配城市的獨特性格,設計師在對展示中心采取了平面上非對稱的傳統形式,同時采用移位,穿插等處理手法,主張自由流動空間的現代藝術展現手法,帶給賓客新體驗。

    SANCTUARY BAY?is located in Shatian, Dongguan, a central city in the Greater Bay Area, with a heavy history and modern fashion. In the process of designing, in order to match the unique character of the city, the designer adopted the traditional asymmetrical form on the display center, while adopting the methods of shifting, interspersing and other processing methods, and advocating free flowing space for modern art display methods Give guests a new experience.

    本案秉承密斯·凡德羅“少即是多”的建筑設計哲學,加之魔方解構與重組的靈感,致力于通過室內外的交錯融合打造充滿潛力的流動空間,呈現出一個沉浸式場景的社交體驗中心。

    This case is inherited by Mies van der Rohe’s “less is more” architectural design philosophy, coupled with the inspiration of the Rubik’s cube deconstruction and restructuring. The case hopes to create a potential mobile space through the integration of indoor and outdoor, presenting a social experience center of immersive scenes.

    品牌展示區,現代而不失格調,無贅飾卻留下無限遐想。通透的視覺空間在入口展現出無限延伸的感受,由水晶磚墻帶來的自然光感投射,陽光和藍色相印成輝,宛如海浪點綴,猶如一陣陣海風拂面,微暖的氣息令人舒暢。

    The brand display area is modern without losing style, leaving no reveries without ornaments. The transparent visual space exhibits an infinitely extended feeling at the entrance. The natural light projection brought by the crystal brick wall, the sunlight and blue are printed to shine, just like the waves embellished, like a wave of sea breeze, the slightly warm atmosphere Comfortable.

    進入展廳由燈光指引,流動的燈光線條為空間提升現代科技感。移步換景,豁然開朗,連綿不絕的一抹淡藍燈光動線將各功能分區有序貫穿,視覺特色的多元層次由此呈現。

    Stepping into the scene, suddenly and cheerfully, the endless stream of light blue lights move the functions into sections in an orderly manner, and the multiple levels of visual features are presented.

    沙盤造型如一個流動變化的魔方,透光罩為幻彩亞克力材質,其隨觀者視線流轉而變換的豐富色彩,進一步提升空靈意境,藝術質感的格調躍然而出。

    The shape of the sand table is like a Rubik’s cube with a flowing change. The translucent cover is made of illusion acrylic material, and the artistic texture of the style jumps out.

    洽談區頂端延續沙盤區的手法,板材使用上更為克制,注重材料與空間的邏輯關系、內外一體及材料自身的表現力。側邊起隔斷作用的中空墻面內閃爍的壁爐火苗使整個空間更具動感。

    The top of the negotiation area continues the practice of the sand table. More restraint in the use of the board. Focus on the logical relationship between materials and space and the expressive power of the material itself.

    洽談區如水紋般的透光層板為空間帶來的光感讓賓客感受到陽光的溫度,給賓客溫馨舒適的極佳體驗。圓形的水晶茶幾呈現出深海般的暈染色澤,更立體的營造了充滿藝術觀感的視覺空間。氣泡樣式的異形擺件跟隨著一天之中陽光的變化反射出如寶石一般的剔透光景。

    The light-transmitting laminates in the negotiating area bring light to the space so that guests can feel the temperature of the sun, giving guests a warm and comfortable experience. The round crystal coffee table presents a deep sea-like halo stain, and creates a three-dimensional visual space full of artistic perception. The bubble-shaped special-shaped ornaments reflect the translucent scenery like a gemstone following the change of the sun during the day.

    過道的墻面互動藝術裝置增添了趣味性及夢幻感,利用視錯原理,使人仿佛置身絢爛的光影世界。

    The aisle wall interactive art installation adds fun and dreams. Using the principle of visual error, it makes people feel like they are in the world of light and shadow.

    體驗中心的每一處細節的展現,內容并不厚重,卻無不體現精巧、時尚的簡約之美。設計師在藝術中探求文化淵源,讓藝術更生活、更現代、更上品,極大地提升了整個空間的質感。

    Each detail display is not heavy, but it reflects the beauty of exquisite, stylish simplicity. The designer explores cultural origins in art, making art more living, more modern, and better, which greatly enhances the texture of the entire space.

     

    平 面 圖

    解 構 圖

    項?目?名?稱?: 融創·云璽灣體驗中心

    項?目?地?址?:?廣東省東莞市虎門港管委會(東莞海事局附近)

    項 目 面 積 : 1200平米

    完 成 時 間 : 2019年 10月

    開???發? ?商 : 融創地產

    設?計?機?構?:?深圳市零次方空間設計有限公司

    陳 設 機 構:深圳華墨國際設計有限公司

    攝? ?影? ?師 :文耀? 康輝

    視 頻 拍 攝 :樂在攝影

    zh_CN簡體中文