<rp id="yz2qk"><acronym id="yz2qk"><input id="yz2qk"></input></acronym></rp>

<tbody id="yz2qk"></tbody>
<em id="yz2qk"></em>

    <tbody id="yz2qk"></tbody>

    <em id="yz2qk"></em>

    澀谷公寓201,202/Hiroyuki Ogawa Architects Inc

    公寓 室內設計 日本

    感謝來自Hiroyuki Ogawa Architects Inc的分享

    地址:日本 東京 澀谷區

    設計師:Hiroyuki Ogawa Architects Inc

    承包商:TANKS

    樓層面積:61平方米(每層)

    圖片:Kaku Ohtaki

    Location:Shibuya Tokyo Japan

    Designer:Hiroyuki Ogawa Architects Inc

    Contractor:TANKS

    Floor area:61 ㎡ (each)

    Photo:Kaku Ohtaki

    我們整修了位于東京? 澀谷區的公寓,將其改造為可供游客休息的建筑空間。

    We renovated our apartment building in Shibuya, Tokyo for vacation rental services such as AirBnB.

    我們想要帶給來此的客人不同的體驗,可以有一處暫時遠離城市喧囂的地方,干凈整潔,愉快舒適得享受旅行,而這里的地理位置可謂是絕佳的,位于亞洲最前沿的商業區域內。

    We designed this space so that it will be a clean, quiet place for rest, opposite from the feeling of the city its located in and for tourists who will be enjoying all the excitement of Shibuya, one of the most cutting-edge downtown areas in Asia.

    201

    與傳統酒店相比,住宅式的房屋,可以使游客停留時間更長些,我們在廚房及其他區域放置了一些基礎的物品,這些物品與我們家中常備的物品無異,只為使游客體會到家的溫暖。

    Because a vacation rental involves guests staying longer than in a traditional hotel, the kitchen and other such areas are equipped with the same facilities one would find in a regular home ine line with our guests’ requests.

    此外,白色的餐桌,其一角固定在天花板上,整體看起來像是懸浮在空中。白色沙發鑲嵌入墻體內,為游客提供一處安靜冥想的空間。

    However, the white table suspended from the ceiling creates a sense of floating mystery in the space, and the benches carved into the walls like a cave provide a sense of calm and relaxation.

    加入這些特殊元素,只為帶給旅客不一樣的度假體驗。

    Our goal in this design is to provide such special elements in order to increase the excitement and enjoyment for our guests and to let them experience things they never would in a normal home.

    202

    整體房屋建筑空間像是一個洞穴,墻體和天花板選用的是深色石膏。

    The entire room is designed to be a quiet space like a cave by finishing the walls and ceilings in a dark-colored plaster.

    主樓層設計為不同的高度,其上鋪設地毯,打造出舒適的休息空間。

    The raised floor one step up from the main floor has been covered with a soft, plump carpet to be a comfortable resting space.

    墻面上安裝的霓虹燈,提醒人們此刻是身處在城市內的繁華都市圈。

    Neon lights are mounted on the walls, reminding guests of the exciting experiences they will have in the city of Shibuya.

    MORE:?Hiroyuki Ogawa Architects Inc

    zh_CN簡體中文